Minden díjat besöpört az Erdélyi Mentorprogram mentora

Érték és Minőség Nagydíjat kapott az erdélyi Poultry Investment Székely Csürke terméke – ez az egyik legmagasabb szintű elismerés, amelyet a Kárpát-medencében gyártott, kiváló minőségű termékeknek ítélnek oda. Az Erdélyi Mentorprogram mentora, Laczkó Dénes által vezetett vállalat emellett két különdíjat is besöpört.

Az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntetéseit szeptember 12-én adták át az Országházban. A különleges védjegyet azok az áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek kaphatják meg, amelyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek, tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség iránt.

Idén 32 pályázó 38 pályázata érdemelte ki a védjegyhasználatot, köztük élelmiszer kategóriában az erdélyi Pultry Investment Székely Csürke terméke, amely emellett további két különdíjat is kapott – a Lokálpatrióta díjat és a Transilvanum Alapítvány különdíját.

A magyar Érték és Minőség Nagydíj, valamint a két további különdíj elnyerése megerősíti számunkra, hogy a helyi értékekre alapozott termelésünk és minőség iránti elkötelezettségünk valódi értéket teremt. Büszkék vagyunk arra, hogy termékeink nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is versenyképesek, és köszönettel tartozunk mindazoknak, akik hozzájárultak ehhez a sikerhez” – mondta Laczkó Dénes, a Poultry Investment vezetője.

A Kárpát-medencei Vállalkozók Közössége számára különösen nagy öröm a Székely Csürke sikere, hiszen Dénes az Erdélyi Mentorprogram mentora, aki az elmúlt években számos kezdő vállalkozónak adta át tudását és tapasztalait.

Gratulálunk!